ATELIERUL DE PERNE UNICAT

F. Transportul (cand/cu cine/cat costa)

 • Livrarile se fac numai dupa ce luam legatura cu dvs. telefonic sau in scris pe e-mail ori SMS. Va rugam prin aceasta se ne confirmati acceptul pentru termenul de livrare, de exemplu, sau amanunte care au fost scapate din vedere in momentul trimiterii solicitarii de comanda. Daca solicitarea noastra nu primeste raspuns in 24-48 ore, solicitarea de comanda se sterge/anuleaza.
 • Livrarile se fac numai la adrese stabile (acasa sau la firma unde lucrati). De aceea este bine sa urmariti si e-mail-ul. Sunt situatii in care adresa de livrare nu este completa sau nr. de telefon este gresit, va vom solicita detaliile pe e-mail si invers.
 • Produsele sunt unicat si se livreaza doar pe baza de comanda online si plata ramburs numerar in cont colecor la curier sau plata online cu cardul.
 • Termenul de executie al produselor este de 1-3 zile din momentul confirmarii comenzii prin SMS sau e-mail.
 • Utilizam doar curieratul rapid. Livrarile se fac prin sc FAN Courier Express srl doar in Romania.
 • Costul transportului este de 19 lei asa cum apare si in comand dvs. online, doar in zonele acoperite de Fan Courier Express. Pentru celelalte zone neacoperite, tariful va fi comunicat prin e-mail sau SMS la confirmarea de comanda. Site-ul nu calculeaza transportul pentru zonele neacoperite de curierat. Calculul transportului suplimentar se poate face conform articolului „Calculează taxele pentru km suplimentari” de la adresa https://www.fancourier.ro/acoperire/ la care se adauga TVA.
 • Se vor procesa doar comenzile online, plasate pe site, cu livrare in Romania.

23. Modalitati de livrare si plata

Plata produselor o puteti face in 3 moduri:

 • Ramburs, platiti numerar agentului sc FAN Courier Express srl in momentul primirii produselor. Primiti factura fiscala in colet si chitanta de la FAN Courier Express srl pentru intreaga valoare a coletului.
 • In avans, prin OP bancar, conform facturii proforme emise de sc AltConcept srl si transmise catre Dvs pe e-mail.
 • Plata online prin card bancar prin intermediul Libra Pay.
 • Nu sunt acceptate alte forme de plata, cum ar fi plata prin tichete sau carduri similare tichetelor. Nu avem colaborari cu nici o companie emitenta de tichete sau carduri similare acestora.

24. Transport gratuit

 • Transportul gratuit se refera la comenzile de cel putin 300 lei (valoarea produselor cu TVA) la care se adauga valoarea transportului pentru Romania. Lista cu localitatile acoperite de Fan Courier o gasiti aici. Va rugam sa o consultati inainte de a comanda.

25. Termene de livrare

Produsele noastre sunt unicat si sunt executate doar la comanda. Termenul de executie si livrare pentru produsele achizitionate de la voinicel.ro, in mod normal, se incadreaza intre 1-3 zile lucratoare, din momentul confirmarii noastre SMS sau prin e-mail. In acest mod, solicitarea dvs. devine comanda. Exista uneori probabilitatea ca acest termen sa fie depasit in anumite perioade ale anului (Craciun, Revelion, Paste, Black Friday) sau datorita numarului mare de comenzi sosite. In aceste conditii speciale sc AltConcept srl isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare cu anuntarea clientului asupra respectivei intarzieri. Consumatorul trebuie sa confirme sau sa infirme noul termen de livrare propus. Ne rezervam dreptul de a refuza onorarea unor comenzi atunci cand se incalca prevederile prezentului document.

Actualizare in curs…
 • Niciun produs în coș.
web
analytics