Transportul (cand/cu cine/cat costa)

F.   Transportul (cand/cu cine/cat costa)

 • Livrarile se fac numai dupa ce luam legatura cu dvs. telefonic sau in scris pe e-mail ori SMS. Va rugam prin aceasta se ne confirmati acceptul pentru termenul de livarare, de exemplu, sau amanunte care pot fi scapate din vedere in momentul trimiterii solicitarii de comanda. Daca solicitarea noastra nu primeste raspuns in 24-48 ore, solicitarea de comanda se sterge/anuleaza.
 • Livrarile se fac numai la adrese stabile (acasa sau la firma unde lucrati). De aceea este bine sa urmariti si e-mail-ul. Sunt situatii in care adresa de livrare nu este completa sau nr. de telefon este gresit, va vom solicita detaliile pe e-mail.
 • Produsele sunt unicat si se livreaza doar pe baza de comanda online si plata ramburs la curier.
 • Termenul de livrare este de 3-4 zile din momentul confirmarii comenzii prin SMS sau e-mail.
 • Utilizam doar curieratul rapid. Livrarile se fac prin sc FAN Courier Express srl doar in Romania.
 • Costul transportului in zonele de acoperire ale curieratului este de 25 lei asa cum apare si in comand dvs. online, doar in zonele acoperite de Fan Courier Express. Pentru celelalte zone, tariful va fi comunicat prin e-mail sau SMS la confirmarea de comanda. Site-ul nu calculeaza transportul pentru zonele neacoperite de curierat.
 • Pentru localitatile care nu se regasesc in lista, pretul transporului in afara zonei de acoperire (kilometri exteriori) se comunica in scris sau telefonic la momentul confirmarii comenzii.
 • Se vor procesa doar comenzile online, plasate pe site, cu livrare in Romania.

23. Modalitati de livrare si plata

Plata produselor o puteti face in doua moduri:

 • Ramburs, platiti la agentul sc FAN Courier Express srl in momentul primirii produselor. Primiti factura fiscala in colet si chitanta de la FAN Courier Express srl pentru intreaga valoare a coletului.
 • Cu OP prin banca, conform facturii proforme emise de sc AltConcept srl si transmise catre Dvs pe e-mail.

24. Transport gratuit

 • Transportul gratuit se refera la comenzile de cel putin 500 lei la care se adauga valoarea transportului pentru Romania. Lista cu localitatile acoperite de Fan Courier o gasiti aici. Va rugam sa o consultati inainte de a comanda.

25. Termene de livrare

Produsele noastre sunt unicat si sunt executate doar la comanda. Termenul de livrare al produselor cumparate de la voinicel.ro, in mod normal, se incadreaza intre 3-4 zile lucratoare, din momentul confirmarii noastre SMS sau prin e-mail. In acest mod, solicitarea dvs. devine comanda. Exista uneori probabilitatea ca acest termen sa fie depasit in anumite perioade ale anului (Craciun, Revelion, Paste, Black Friday) sau datorita numarului mare de comenzi sosite. In aceste conditii speciale sc AltConcept srl isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare cu anuntarea clientului asupra respectivei intarzieri. Consumatorul trebuie sa confirme sau sa infirme noul termen de livrare propus. Ne rezervam dreptul de a refuza onorarea unor comenzi atunci cand se incalca prevederile prezentului document.