Coș de cumpărături

Termene de livrare

25. Termene de livrare

  • Produsele Voinicel sunt unicat si sunt executate doar la comanda. Termenul de executie pentru produsele voinicel.ro, in mod normal, se incadreaza intre 1-3 zile lucratoare, din momentul confirmarii noastre SMS sau prin e-mail. In acest mod, solicitarea dvs. devine comanda.
  • Produsele aflate in stocurile furnizorilor au timpul de livrare afisat ca observatie deasupra butonului -Adauga in cos- in pagina produsului. Exemplu: Livrare în 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. La achizitia acestora impreuna cu produse Voinicel, timpii de livrare pot creste peste propunerea de la aliniatul de mai sus.
  • Exista uneori probabilitatea ca aceste termene sa fie usor depasite in anumite perioade ale anului (luna decembrie este in general aglomerata, in preajma sarbatorilor Pascale,  luna noiembrie cu ocazia Black Friday) sau datorita numarului mare de comenzi sosite. In aceste conditii speciale sc AltConcept srl isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare cu anuntarea clientului asupra respectivei intarzieri.
  • Zilele nelucratoarele (incluzand si sarbatorile legale) sunt: 1-3, 24 ianuarie; 30 aprilie; 1-2 mai; 1, 7, 8 iunie; 15 august; 30 noiembrie; 1, 24-31 decembrie.
  • Ne straduim ca timpii de executie sa fie cat mai mici posibil. La acesti timpi se adauga expeditia prin curierat.
  • Consumatorul trebuie sa confirme sau sa infirme noul termen de livrare propus.

Nota: Programul de livrari la curierate asa cum sunt comunicate pe site-urile Fan Courier si DPD Romania pot influenta termenele de livrare in anumite perioade din an.