G.  Politica de returnare

Voinicel.ro se straduie sa va ofere produse personalizate de foarte buna calitate utilizand materii prime de foarte buna calitate ale producatorilor renumiti in domeniu.

 1. Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor Dvs. din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la sales@voinicel.ro sau telefonati-ne la numerele afisate pe prima de Contact. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.
 2. „Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Consumatorul are obligatia insa de a suporta costurile directe legate de returnarea produselor”[9].
 3. Nu acceptăm returul produselor ce tin de igiena personala care au fost desigilate si testate de consumator si anume: fețele de pernă, lenjeriile de pat, pilotele si aparatorile de pat. Motivul refuzului returului tine de protecția sănătății si igienei clienților nostri[10]. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, mirosuri, fara a fi spalat. Doar daca produsul se afla in starea in care a fost livrat il puteti returna, impreuna cu documentele insotitoare (factura fiscala, instructiunile de utilizare si declaratia de conformitate si garantie) in ambalajul original (cutie si sac). Un produs pe care ati dormit nu mai poate fi returnat si apoi revandut, din motive de igiena corporala.
 4. In cazul in care husa nu mai este in stare initiala si a fost folosita, are mirosuri, a fost spalata puteti face retur partial, adica returnati perna fara fata de perna, iar noi va facem stornarea contravalorii pernei minus husa si transport. Apreciem mult sinceritatea in colaborare.
 5. Consumatorul este obligat sa notifice in scris Voinicel.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin formularul de retur din josul paginii. Simpla comunicare la telefon sau SMS de retragere din contract nu este suficienta.
 6. Termenul maxim de retur este de 14 zile calendaristice de la data trimiterii dovezii ca produsul a plecat de la dvs. si a fost expediat catre noi prin curierat rapid.
 7. Conform legislatiei “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta” […] “c. furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar”. Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de material, adaugara/scoatere de aplicatii, dimensiuni, culoare material, etc si se transmit in scris pe e-mail sau in comanda efectuata. Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul. Nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile transmise eronat de catre client cu privire la specificatiile produsului solicitat la comanda.
 8. Consumatorul are obligatia de a pastra ambalajele in starea initiala.
 9. In cazul returnarii produsului, acesta trebuie sa fie IN ACEEASI STARE IN CARE A FOST LIVRAT (in ambalajele originale -cutie si sac de plastic- cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Produsele care prezinta urme de machiaj, creme, grasimi, deodorant, pete, destramari, fire rupte, taieturi, etichete murdare sau rupte, huse spalate, huse calcate, urme de uzura sau sifonare prin purtare, par uman sau de animale, rupturi, sange, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere, NU SE POT RETURNA si nu vor fi rambursate sumele pentru produsele sau componentele ale produselor care nu sunt in aceeasi stare in care au fost livrate.
 10. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie sa aibe o valoare egala sau mai mare, decat valoarea produsului returnat.
 11. Returul pentru inlocuirea modelului/culorii, doar daca produsul este nefolosit, este acceptat o singura data si pentru un singur produs. Daca inlocuirea este solicitata de client, acesta plateste transporturile tur-retur. Daca inlocuirea ni se datoreaza noua, transporturile ne revin tur-retur.
 12. In cazul depasirii termenului de 14 zile calendaristice, clientul isi pierde dreptul de a returna produsul (de a se retrage din contract).
 13. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.
 14. Confirmarea de receptie a returului se transmite in scris pe e-mail in termen de 14 zile de la primirea si verificarea coletului.
 15. In cazul rambursarii contravalorii produsului aflat in starea initiala, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care ati facut dovada de trimitere prin curierat (document de transport AWB). Restituirea contravalorii produselor se face prin transfer bancar in contul indicat in scris prin formularul de retur. In acest caz ne sunt necesare urmatoarele informatii: Nume titular cont, cont IBAN si banca.
 16. Returul nu este gratuit. Din valoarea sumei returnate se va retine costul transportului suportat de Voinicel.ro la expedierea coletului catre client (este valabil pentru situatiile in care ati beneficiat de transport gratuit si returnati integral comanda sau mai mult de jumatate din valoarea acesteia). Valoarea retinuta se calculeaza in functie de tariful practicat de firma transportatoare si formatul expeditiei.
 17. Consumatorul care nu-si ridica/preia produsele comandate si nu plateste transportul pentru retur, va fi refuzat, pe viitor, pentru alte livrari.
 18. Consumatorul a primit produsul, conform comenzii, l-a returnat dar incalcand Termenii si Conditiile noastre, si revine cu o noua comanda, va fi refuzat, pe viitor, pentru alte livrari.
 19. Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

NU UITATI: Asigurati-va ca produsul pe care vreti sa-l returneti indeplineste conditiile de retur de aici.

28.     Formular retur de produs

Ca sa puteti returna produsele vandute de Atelierul de perne Voinicel.ro completati formularul de aici.

NU UITATI: Asigurati-va ca produsul pe care vreti sa-l returneti indeplineste conditiile de returnare de aici.

Actualizare in curs…
 • Niciun produs în coș.
web
analytics