Politica de returnare

13. Politica de returnare:
13.1 Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor Dvs. din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la sales@Voinicel.ro sau telefonati-ne la numerele afisate pe prima pagina a sit-ului. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.
13.2 „Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Consumatorul are obligatia insa de a suporta costurile directe legate de returnarea produselor” conf. O.UG. 34/2014, art. 14, alin. (2).
13.3 Daca produsul comandat nu corespunde asteptarilor dvs. explicite, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare (factura fiscala, instructiunile de utilizare si declaratia de conformitate si garantie) in ambalajul original doar daca produsul nu a fost utilizat.
13.4 Clientul este obligat sa notifice in scris Voinicel.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin formularul de retur din josul paginii. Nu se accepta comunicariile telefonice.
13.5 Termenul maxim este de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
13.6 Conform legislației “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă” […] “c. furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar”. Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de material, adaugara/scoatere de aplicații, dimensiuni, culoare material, etc si se transmit in scris pe email sau in comanda efectuata. Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul. Nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile transmise eronat de către client cu privire la specificatiile produsului solicitat la comanda.
13.7 Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala. In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimis inapoi catre client.
13.8 In cazul returnarii produsului, acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Produsele care prezinta defecte precum: urme de machiaj, grasimi, deodorant, pete, lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, crapaturi, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere, nu se pot returna.
13.9 In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie sa aibe o valoare egala sau mai mare, decat valoarea produsului returnat.
13.10 In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.
13.11 Confirmarea de receptie retur se transmite in scris pe email in termen de 48 de ore de la primirea si verificarea coletului.
13.12 Orice retur dupa o perioada mai mare de 14 zile calendaristice de la receptia produselor este considerata expirat.
13.13 In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care am receptionat produsul returnat. Restituirea contravalorii produselor se face prin transfer bancar in contul indicat in scris. In acest caz ne sunt necesare urmatoarele informatii: Nume titular cont, cont IBAN.
13.14 Din valoarea sumei returnate se va retine costul transportului suportat de Voinicel.ro la expedierea coletului (este valabil pentru situatiile in care ati beneficiat de transport gratuit si returnati integral comanda sau mai mult de jumatate din valoarea acesteia). Valoarea retinuta se calculeaza in functie de tariful practicat de firma transportatoare si formatul expeditiei.
13.15 Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs.
13.16 Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.
ATENTIE!!! Nu puteti returna produsul, daca acesta a fost folosit!

24.10.2017