Coș de cumpărături

Recomandare: Perne pentru gravide sau perne pentru corp

Pernele pentru gravide sunt de fapt perne pentru corp, pentru ca sunt mari, au forme anatomice diverse si sustin corpul nu doar capul. De ce au atat de multe forme pernele pentru gravide? Tocmai pentru ca sunt perne pentru corp, iar formele lor sunt determinate de nevoile corpului nostru.

Eu folosesc o perna Fildes, pentru ca dorm pe o parte si am nevoie de sprijin intre genunchi. In plus imi aliniaza corect corpul si amelioreaza durerile de spate. Cand citesc sau stau la tv, o incolacesc si suprapun unul din capetele clopot, astfel incat sa stau corect si confortabil, neincordata.

In vacanta aceasta (ce tocmai a trecut din pacate), am luat-o cu mine, pentru ca asa ma pot odihni foarte bine. Anul trecut m-am intors din vacanta mai obosita decat am plecat, pentru ca la hotel am nimerit o perna rigida, deloc flexibila si am preferat sa dorm fara perna, dar destul de incomod si asa.

Multe mamici, dar si tatici chiar si bunici, prefera pernele pentru gravide sau corp – U Confort total, pentru ca dorm pe ambele parti, iar cele doua brate ale pernei le ofera confortul dorit fara sa mute perna in timpul somnului. In plus bratele lungi si groase (sau dolofane) le permit sa o incolaceasca cum doresc sau sa o aseze in diverse forme ca sa le sustina corpul in totalitate.

Perna pentru gravide sau corp – Clepsidra, este foarte potrivita pentru viitoarele mamici, deoarece forma anatomica le asigura sprijin la burtica, intre genunchi si cap. De asemenea are doua brate si nu trebuie sa o muti  in timpul somnului. Partea superioara a pernei este lata si sustine foarte bine bebelusul in timpul alaptarii, iar bratele pernei daca le incrucisezi la spate, te vei simti minunat, pentru ca iti sustine si spatele si capul. Stii ce bine e atunci cand alaptezi intr-o pozitie relaxata!? Ce bine ar fi fost daca aveam  si eu aceasta perna cand am alaptat, acum cativa ani in urma!

Noul model de perna, pe care l-am lansat de cateva saptamani – perna 3 in 1 Bumerang, este o solutie pentru cei ce doresc o perna slim. Este o perna 3 in 1, deoarece o pot folosi cu mult succes gravidele ca sprijin al burticii si intre genunchi in timpul sarcinii, apoi mamicile  la alaptat si nu in ultimul rand la somn de catre toti cei care au nevoie de o odihna sanatoasa, fara dureri de spate, cap, solduri si picioare etc. Atentie insa, pernele pentru gravide si corp amelioreaza durerile, nu le vindeca, pentru a le vindeca trebuie sa ne adresam medicului.

Si nu ma opresc aici, voi continua de indata ce voi termina de lucrat la pernele comandate de clientii mei saptamana aceasta.

Cu drag,

Cecilia Faliboga


Produse recomandate de clienți
Produse de ajutor în orice casă
Faci un comentariu sau dai un răspuns?