Oferă cadou o perna Voinicel

O idee foarte bună de cadou pentru o viitoare mămică este o perna Voinicel. Dar și mamele noastre pot avea câte o pernă. Să nu uităm de soții și tații nostri și lor li se potrivește o pernă multifunctionala.

Sunt clienți care fac aceste cadouri cu diverse ocazii și ne povestesc:

“Maria, colega noastră, a născut un bebe de toată frumusețea. Ne-am găndit să-i luam o perna de la voi.” sau

“Pe mama o doare spatele. Îi platesc cu cardul o perna Voinicel, vă rog să i-o trimiteți prin curier. O așteaptă deja.” sau

“Am văzut o perna la Irina, când am fost în vizită, foarte practică. O să-mi iau și eu una cand nasc. Până atunci îî cumpărăm una lui Claudia, naște luna viitoare și e ziua ei acuși.”

Sunt o mie de situații unde o pernă Voinicel serveste de minune pentru un cadou frumos, elegant si folositor. De aici am tras concluzia că un mic ajutor, pentru orientare, este o mică listă.

1. Perne cadou pentru o viitoarele mămici. Spatele și burtica dar și picioarele trebuiesc relaxate.

2. Perne cadou pentru relaxare. Aici plaja este mare.

3. Perne cadou pentru somn, sunt perne universale.

4. Perne cadou pentru mamici care alăptează.

5. O perna un cadou pentru sot sau pentru un bunic. Și EI au acum ocazia să doarmă relaxat pe o pernă Voinicel. Sunt cel putin 2-3 variante de cadou perne pentru el/ei; Clasică, Victor, U, se poate improviza.

Lista este limitativă iar criteriile sunt doar informative.

Imaginația și intuiția dvs. se poate exprima pe site-ului Atelierul de perne Voinicel. Plata cu cardul este de mare ajutor și în acest caz.

Numai bine!