Coș de cumpărături

Masuri interne pentru combaterea raspandirii noului COVID-19

Stimate Client,

Pe fondul evenimentelor in derulare, externe si interne, firma noastra informeaza ca activitatile de productie si livrare se desfasoara in conditii normale, fara restrictii sau limitari.

Actionam cu maxima responsabilitate si in stransa colaborare cu autoritatile competente, respectand toate normele de igiena si preventie instituite de acestea.

Frima noastra a implementat deja un set de masuri pentru a evita orice risc de ingreunare a activitatii in relatia cu dumeavoastra, astfel:

  • Toti angajatii sunt informati constant cu privire la masurile pe care le pot lua pentru a se proteja pe ei, colegii si familiile lor de o eventuala contaminare.
  • Am achizitionat dezinfectant, masti de protectie si manusi pe care le distribuim catre departamentele pentru toti membrii echipei.
  • Angajatii firmei care interactioneaza cu furnizorii si curierii folosesc masti de protectie si manusi, acolo unde situatia o impune;
  • Managerul monitorizeaza permanent, alaturi de medicul cu care colaboram, situatia absentelor si, prioritar a absentelor din cauze medicale.
  • In cazul in care vor fi prezente semne specifice de boala (gripa, raceala, etc.) indemnam angajatii sa se izoleze la domiciliu de unde sa contacteze autoritatile la numarul unic de urgenta 112 sau la linia TELVERDE 0800 800 358.
  • Intern, am pregatit un protocol de urgenta care include un set de masuri si o strategie pentru situatia in care ne-am confrunta cu orice suspiciune de infectare a vreunui angajat cu COVID-19.

Pana acum, nu am inregistrat nici o absenta medicala cauzata de suspiciunea infectarii cu COVID-19.

Este important de precizat ca, in conformitate cu informatiile oficiale existente la nivel international, nu exista risc de infectare nici pentru angajati si nici pentru beneficiarii produselor expediate prin curierar, prin intermediul coletelor / plicurilor expediate.

Va recomandam totusi sa optati pentru plata cu cardul atunci cand plasati comenzi catre magazinul online Voinicel.ro pentru a limita incasarile de numerar.

Suntem convinsi ca actionand responsabil, respectand toate cerintele de preventie, putem contribui fiecare la diminuarea oricarui risc de prelungire a acestei situatii influentate de numeroase incertitudini!

Cu respect,
Echipa Voinicel.ro