Coș de cumpărături

Foloseste cu incredere o perna pentru corp!

 

Pentru sanatatea si buna noastra dispozitie este bine sa ne gandim la modul in care dormim si la tipul de pernă pe care il folosim . Somnul este foarte important pentru sanatatea noastra, iar o odihna buna ne permite sa functionam la un randament maxim. Cand ne asezam pe pat, cautam cele mai confortabile pozitii pentru un somn sanatos. Se intampla ca uneori patul sa ni se para incomod si sa avem nevoie de suport suplimentar, de aceea apelam la pernute. Forma pernei conteaza foarte mult in asigurarea confortului corpului, iar o perna pentru corp este o perna mare  care sustine corpul in mare parte, altfel nu ar avea nici un efect. In plus este o perna flexibila si moale, pe care o poti folosi impreuna cu partenerul, mai ales modelul cu doua brate.

Ne-am obisnuit de mii de ani sa folosim clasica perna patrata sau dreptunghiulara. Lumea evolueaza, activitatile noastre de zi cu zi sunt tot mai solicitante din punct de vedere intelectual si fizic, iar corpul nostru are nevoie de relaxare in totalitate. Pernele pentru corp, in diverse forme, in forma literei U, literei C, lungi sau curbate au aparut mai intai in tarile dezvoltate, pentru ca acolo populatia si-a manifestat intens dorinta de confort, avand in vedere  job-urile complexe si solicitante, intr-o epoca cu tehnologie avansata. La noi au aparut relativ  recent si foarte timid, dar au fost primite cu mult interes, iar clientii au inceput sa fie tot mai curiosi sa vada ce poate face o perna mare pentru corp. Acum putem spune cu incredere ca au mare success, iar faptul ca au diverse forme, lasa clientilor libertatea de a-si alege ce perna li se  potriveste.

Le sunt foarte utile si mamicilor sau viitoarelor mamici, de asemenea taticii, bunicii si multe persoane care simt nevoia imbunatatirii calitatii somnului folosesc perne Voinicel. Clientii nostri sunt foarte diversi,  cu totii au ales pernele Voinicel pentru un somn confortabil, pentru alaptare, pentru relaxare, citit, stat la tv, pentru  ameliorarea unui disconfort fizic, cum ar fi picioare umflate, dureri de spate etc.

Pentru gravida, un somn odihnitor  este foarte important si este o realitate faptul ca in aceasta perioada este dificil sa gaseasca o pozitie confortabila pentru somn fara dureri de spate, de sold sau de muschi etc.

Fatul creste neintrerupt si adauga la greutatea mamicii,ceea ce creaza presiune pe structura osoasa si musculatura. De aceea este important pentru  viitoarea mamica sa scape de aceasta presiune pentru buna evolutie a copilului din burtica. Acesta este unul din motivele pentru care este bine ca gravida sa doarma pe o perna speciala pentru corp, flexibila si lunga,care sa-i permita sa o aseze in multe pozitii..Pozitia cea mai confortabila pentru gravida este la fel de confortabila pentru fat.

Perna pentru sarcina sprijina burtica ameliorand durerile de spate. Pozitia ciudata a picioarelor o poate face pe viitoarea mamica sa se simta incomod, de aceea o perna pentru gravide suficient de mare/lunga, care sa ajunga sub genunchi, o ajuta foarte mult sa-si sprijine picioarele corect si confortabil.

Pernele pentru corp si gravide de la Voinicel, sunt disponibile in mai multe forme si marimi, iar cele mai frecvent utilizate sunt cele cu o lungime mare, mai jos de genunchi , care incadreaza corpul si au umplutura din abundenta cu o elasticitate buna. Pernele Voinicel sunt pufoase, dense  si amortizeaza perfect.

Confortul unei perne pentru corp sau sarcina, incepe cu capul si se termina cu spatele si picioarele. De aceea s-au inventat pernele cu doua brate, cum ar fi perna Clepsidra de la Voinicel sau perna U Confort total. Acestea sunt perne complete, ce sustin corpul in toate punctele importante. Cu putina imaginatie putem aseza perna U sau perna Clepsidra in pozitiile cele mai confortabile pentru corpul nostru.

Mentionam ca pernele Voinicel nu sunt dispozitive medicale, ele sunt destinate somnului si confortului tuturor.

 

Cu prietenie,
Sociolog si mamica, Cecilia Faliboga

 


Produse recomandate de clienți
Produse de ajutor în orice casă
Faci un comentariu sau dai un răspuns?