Coș de cumpărături

Din ce materiale trebuie sa fie confectionata perna gravidei?

Perna pentru corp trebuie sa fie confectionata din materiale antialergice, care sa nu irite pielea. Pentru husa exterioara a pernei cel mai bun material este bumbacul ranforce cu tesatura deasa si fina, foarte placut la atingere pe care noi il folosim. Cand esti gravida, iti petreci mult timp pe perna, iti este prietena ta cea mai buna, de aceea trebuie sa fii atenta la materialele din care este confectionata, pentru ca pielea ta va transmite creierului tot ceea ce simte, iar daca senzatiile sunt placute, te vei relaxa in mod placut.

De asemenea, este absolut necesar ca umplutura pernei sa fie antialergica si antiacarieni. Puful siliconizat este cel mai recomandat, pentru ca nu retine praful si acarienii. Umplutura pe care noi o folosim este puf siliconizat 100% poliester Virgin.
Puful siliconizat  100 % poliester Virgin are proprietati hipoalergenice si antiacarieni dar mai ales… nu face zgomot in timpul somnului! De asemenea puful siliconizat are un grad de elasticitate foarte bun, asigura o deosebita permeabilitate a aerului pentru a nu ne incinge, are si efect de micromasaj prin miscare, iar durata  de utilizare este mare pentru ca nu isi modifica forma.

Pernele pentru gravide sunt de dimensiuni mari si intra mult material in confectionarea lor, dar acest lucru este necesar pentru ca o perna pentru corp trebuie sa te sustina bine atunci cand o folosesti. Fie perna gravidei in forma de U, perne graviei in forma de Clepsidra, fie perna gravidei ultraconfort in forma de C, perna rabatabila in forma de B etc, pe toate le umplem indestulator cu puf siliconizat pentru a fi ferme  ca sa ne sustina in toate punctele principale ale corpului.  La Voinicel avem numai perne “dolofane”.

Te invit sa incerci cu incredere o perna pentru gravide de la Voinicel!

Cu drag,
soc. Cecilia Faliboga


Produse recomandate de clienți
Produse de ajutor în orice casă
Faci un comentariu sau dai un răspuns?