Coș de cumpărături

De ce au pernele pentru gravide forme diferite?

Pentru ca si noi mamicile suntem diferite. Avem si necesitati diferite, in functie de disconfortul creat de sarcina in timpul somnului. Acuma la drept vorbind, o sarcina nu reprezinta un disconfort pentru o mamica iubitoare, ci o mare bucurie. Orice durere sau disconfort este tolerat cu iubire pentru micutul din burtica.

Dar o perna pentru gravide este un mare sprijin si pentru mamica si pentru bebelus! Pana la aproximativ 5 luni de sarcina, gravida poate sa doarma pe spate, pe masura ce sarcina creste , aceasta pozitie nu mai este recomandata pentru ca se creaza o presiune prea mare asupra venei cave inferioare iar sangele nu mai circula cu presiune intre picioare si cap si copilul nu mai este oxigenat corespunzator.

Cat este gravida, centrul de greutate al mamicii se modifica pe masura ce burtica creste si apare o suprasolicitare a musculaturii spatelui si picioarelor provocand dureri de spate si de picioare, uneori durerile se rasfrang si asupra soldurilor. De aceea folosirea unei astfel de perne pentru gravide amelioreaza durerile de spate, de picioare sau sold.

Pernele pentru gravide in forma de fildes, in forma de C, in forma de B, in forma de U, fiind perne de dimensiuni mari si ferme (umplutura din puf siliconizat indestulatoare), ajuta foarte mult la sprijinirea totala a corpului si in scurt timp te vei simti eliberata de toata presiunea si de durere. In plus, o perna pentru gravide de dimensiuni mari, iti da libertatea de a o aseza cum doresti, pentru a sta in pozitiile cele mai confortabile si iti sprijina concomitent capul, picioarele, soldurile, burtica si genunchii etc.

Cu drag,
Cecilia Faliboga


Produse recomandate de clienți
Produse de ajutor în orice casă
Faci un comentariu sau dai un răspuns?