Coș de cumpărături

Covid-19: Am primit produsul prin curierat. Ce pași urmez până la prima lui utilizare?

Cateva recomandari atunci cand primiti produsele achizitionate online si livrate prin curierat, in cazul nostru Perne unicat marca Voinicel.ro

Produsul nostru este curat, nou, nefolosit, lucrat cu grija cu respectarea conditiilor de securitate, din materiale de calitate.

La receptia produsului nostru recomandam urmatorii pasi:

Varianta I

1. folositi manusi si masca de protectie cand preluati produsul de la curier.
2. dezinfectati cutia de carton pe toate suprafetele exterioare cu o carpa moale imbibata in solutie de hipoclorit diluat.
3. lasati sa se usuce o jumatate de ora.
4. dezambalati cu grija tragand de benzile de scoci fara a folosi obiecte ascutite care pot deteriora produsul.
5. indepartati cutia de carton. Reciclati-o prin sistemul de salubritate locala in pubela pentru carton (albastra) sau lasati-o intr-un loc necirculat cateva zile pentru eventuale referinte.
6. acum spalati manusile cu alcool sanitar sau solutie de hipoclorit diluat. Uscati cu o carpa moale. Clorul in contact cu unele tesaturi le poate deteriora iremediabil culorile.
7. scoateti perna din sacul de plastic. Pe exterior, sacul este posibil sa aiba praf de la transport. Reciclati sacul impreuna cu scociul prin sistemul de salubritate locala in pubela pentru material plastic (galbena).
8. scoateti manusile si masca de protectie. Spalati-va pe maini si pe fata.
9. duce-ti perna la aerisit undeva la soare aproximativ 24 ore.
10. urmati intructiunile de folosire obisnuite imprimate pe spatele facturii.

 

Varianta II

O alta varianta (putin cam exagerata) este sa lasati cutia de carton nedesfacuta 3-4 zile intr-un loc insorit. Urmati apoi pasii de la Varianta I.

Este bine sa nu exageram cu masurile de dezinfectie sau protectie, sa ramanem rationali si bine informati, sa aplicam  distantarea fizica si masurile de igiena personala.

Din 13 aprilie toata echipa Voinicel foloseste si masti de protectie. Hainele de protectie si manusile oricum erau folosite si inainte de declansarea pandemiei. Nici un membru al echipei Voinicel nu este infectat cu Covid-19.

Ideea generala din acest articol este ca trebuie sa indepartati praful de la trasport – posibil contaminat si sa nu-l introduceti in locuinta sau familie.

Cititi si articolul: Covid-19: Cât supraviețuiește  pe suprafețe?

Cu respect,
Echipa Voinicel.ro