Coș de cumpărături
Perna pentru gravide model Clepsidra

Cele mai bune perne pentru gravide

Cea mai bună pernă pentru gravidă este perna pe care o iubești, te susține la „greu”, o cari după tine în concedii, te simți deplin mulțumită când o folosești.

Avem așteptări diferite de la produsele sau serviciile de pe piață, unele ne sunt clare, exprimabile, concise. Alte dorințe ne sunt difuze, neexprimate.

Când dorințele noastre clare sau mai puțin clare se regăsesc într-un produs sau serviciu, atunci exclamăm: „Iată un produs de calitate”. Dar calitatea este diferită de la om la om.. Este foarte posibil ca ceea ce-mi place mie sa fie neinteresant pentru altcineva.

Din punctul de vedere al producătorului de perne de dormit, iată criteriile noastre pentru cele mai bune perne pentru gravide

1) Numărul, vechimea dar și calitatea recenziilor – Noi preferam sa avem recezii directe, pe site-ul nostru. Sunt concrete, reale, la obiect.

Aici lupta e acerba și cu 2 tăișuri. Poți face concursuri pe site pentru like-uri, premii pentru cele mai bune caracterizări, interviuri plătite pentru faimă.
Ce facem cu produsul după ce toate acestea sunt terminate; ne este folositor nouă si celor din jur? Hai să analizăm încă odată adevărul din spatele campaniilor media.

2) Articole plătite – Nu plătim articole care să vorbească de bine pernele noastre. Cele mai bune perne vorbesc singure.

Articolele de gen: comunicate de presă, profitshare, 2performant, sunt articole cu plata per click. În acest caz, de regulă, autorul lipsește, nu semnează nimeni.

E complicat să cumperi 5-10 perne, să dormi pe fiecare măcar 1 lună  și să scrii de bine despre toate. În mod real, probabil că pozele și descrierile puse la dispoziție de site-urile plătitoare sunt suficiete să sucești gătul consumatorului. Iei banii si gata. Și așa apare articolul „Cea mai buna pernă” e asta. Nu cred nimic.

3) Goana după like-uri pe Facebook – Departe de politica noastră, preferăm creșterea organică, nu gonim după like-uri.

Goana asta pare o boala contemporană. Îți dau un produs dacă distribui ce postez eu. Nu pare o idee sinceră, dar, deh, trebuie să vinzi.

4) Vechimea produsului pe piață adică supraviețuirea în piață – Aici am depășit 13 ani de vânzări online.

Depinde cum faci față crizelor: 2008-2009, criza financiară apoi măsurilor „bine intenționate ale guvernului”, apoi vine criza lui Covid19 in 2020. Sperăm să nu fie prea lungă că deja unii dintre noi închid firme.

5) Concurență – Avem concurență din belșug, să ne trăiască că ne motivează zilnic.

Au apărut perne similare ca forma, se copie descrieri și poze; cea mai copiată este perna Clepsidră care este un produs „inventat” de Voinicel.ro în 2012. Dacă ne copie concurența, înseamnă că pernele nostre sunt bune. Aș putea da o listă mai jos, dar …să nu facem publicitate … gratuită.

6) Perna second-hand – Nu recomandăm pernele folosite de alte persoane, dar viața e dură.

Revănzările de perne pe site-uri gen olx, lajumate, …. nu recomand din motive de igienă. Cu toate acestea piața aceasta există de mulți ani. Găsim perne Voinicel cu vechime, care arată foarte bine (husă în regulă, umplutura vizibil nedeformată, formă inițială, fermoare funcționale). Aș putea da cateva link-uri, dar produsele se vând și legătura devine invalidă „Acest produs nu mai este disponibil”. Căutați voi, dar cumărați de la noi, noi.

7) Caracteristici bune pentru materiale – Aici sita furnizorilor este fină.
7.1 Cea mai bună pernă nu se deformează, își păstrează forma în timp.

Umplutura (puful) trebuie să fie suficient de elastică timp îndelungat. Elasticitatea este data de material, care este poliester 100%. Dar contează cum este prelucrat și forma de aglomerare contează foarte mult. Poliesterul globulizat pe care Voinicel il foloseste este potrivit pentru perne. De-alungul timpului am achiționat umplutura de la toti producatorii din tara (sunt 4-5 care dispun de tehnologia necesara) și dupa 8 ani a rămas un singur furnizor care poate fabrica puful adecvat. Le mulțumim pentru calitate, constantă și promptitudinea în livrări. Nu spunem cine este că vrea și concurența apoi.

7.2 Cea mai bună pernă are materialele huselor interioară și exterioară rezistente la spălat și uzura.

Sunt perne de 3-4 ani în utilizare. Ne dăm  seama de asta când clientele comandă încă fețe de schimb. Noi recomandam înlocuirea lor la maxim 2 ani din motive de igiena; înlocuire cu perne noi. Husa exterioară este obligatoriu naturală, din bumbac 100%. Dosul poate fi și sintetic sau bumbac, ambele rezistă la „tăvăleală”.

8) Caracteristicile de formă din proiectare dau confortul unei perne de calitate – te simți bine cu ea. Aici stăm bine, am acoperit majoritatea domeniilor pentru care mămicile și bunicile își doresc perne de corp. Șlefuirea produselor continuă.

Avem modele variate pentru orice destinație:

Perne pentru gravide
Perne pentru alaptat
Perne pentru corp
Perne usoare
Perne unisex

Sper că nu am omis „pe nimeni”.

9) Durata medie de livrare – Nu este mare având în vedere că le facem  pe comandă,  doar 2-3 zile, în medie.

Unii clienti, cliente apreciază foarte mult dacă produsul este livrat a doua zi; alții / altele spun că îl așteaptă. Cred că toți vrem repede, ieri.

10) Producător sau revanzător – Producătorul celor mai bune perne are toate probleme pe cap. Dar succesul e deplin!

Un revanzător nu este atât de atașat de un produs, greșesc cumva? Producătorul este 100% implicat în tot lanțul de la proiectare-aprovizionare-vânzare-servicii-post-vânzare.

11) Nu există un top național al pernelor după vânzări sau după preferințele clienților, putem doar specula. Topul îl poate face oricine, dar greșit.

Genul de articole Top 3 cele mai bune perne…, Cele la apreciate perne…, Cele mai comentate perne…,Ghidul de achiziție pentru perne…, Clasamente si recenzii…, Sfaturi si recomandări… sunt, de regulă, articole plătite și nu reflectă gusturile cumpărătorilor-utilizatori de perne ci doar parerea unui singur autor. Și nici nu găsești ușor persoana sau firma care face aceste comentarii pe site. Nu îl văd deloc odihnindu-se pe o pernă.

12) Un exemplu bun de articol despre perne – Recunoaștem calitatea.

Un articol nepărtinitor și absolut decent este cel de pe https://www.totuldespremame.ro/sarcina/sanatatea-gravidei/cum-alegi-cele-mai-bune-perne-pentru-gravide

13) Aici e capitolul despre cele mai bune perne de dormit de la Voinicel pe care le vom inventa în 2020.

Vă las pe voi să le descoperiți pe Voinicel.ro.

Pe curând,
Augustin,
0733804999

One comment

  1. Astept cu drag parerile voastre.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?