Coș de cumpărături

Cat de utila ne este o perna pentru corp Clepsidra? Recomandari si specificatii.

Perna Clepsidra 3 in 1 este perfecta pentru sprijinul si relaxarea corpului.

O recomandam iubitorilor de confort!

 

Pernele din gama Lux au atat dosul de perna cat si fata de perna din bumbac 100%.
Fata de perna este detasabila, prevazuta cu fermoar.
De asemnea si dosul de perna are fermoar de acces pentru reglarea densitatii pernei.

In cazul pernelor Clepsidra din gama economic, dosul este din poliester 100%.
Interiorul pernei este din puf siliconizat 100% poliester, testat si certificat pentru absenţa substanţelor periculoase conform standardului OEKO-TEX® 100 (clasa I).
Puful siliconizat 100% poliester are un grad de elasticitate foarte bun, o durata mare de utilizare, asigura permeabilitatea aerului, creaza un efect de micro masaj prin miscare, se poate spala in masina de spalat la maxim 30 °C , ajuta la reducerea sforaitului.
Fata de perna este din bumbac 100%, de aceea recomandam spalarea ei la maxim 40 de grade Celsius, deoarece la o temperatura prea inalta bumbacul se sifoneaza intens necesitatnd efort in plus la calcare.
Dosul pernei pentru gravide este tot din bumbac 100%.

Perna Clepsidra ocupa 80 cm din latimea patului si aproximativ 150/130 cm din lungime.
Atentie! O perna pentru corp sau pentru gravide nu este un dispozitiv medical si nu trateaza durerile de cap, sold, coloana, picioare, lombare, pelvine etc, ci le poate ameliora in unele cazuri. Pentru tratarea unor afectiuni de acest fel, daca ele exista, trebuie sa te adresezi medicului!
Pernele pentru corp sunt perne voluminoase si lungi.
Cand alegi o perna pentru corp, tine cont de dimensiunile acesteia, precum si de locul unde urmeaza sa o folosesti.

Perna Clepsidra 3 in 1  pentru corp, cu designul ei inteligent, nu este nevoie sa o repoziționezi in timpul somnului, pur si simplu te intorci de pe o parte pe alta fara sa o muti.
Extensiile umflate din interior ofera suport suplimentar pentru spate si burtica.
Zona superioara a pernei Clepsidra este lata pentru a sustine capul in mod confortabil, dar aceasata suprafata este foarte utila si pentru alaptare, pentru ca este un suport ideal pentru bebelus.

Dupa ce ai scos perna din ambalaj, scutur-o bine pentru a se decomprima si reaseza uniform puful in perna! Poti face asta din cand in cand, pentru revigorare!
Daca doresti sa vezi si varianta economic: Perna Clepsidra 3 in 1 Economic pentru gravide – de 1.5m pe fiecare brat sau daca vrei si o husa de schimb vezi Huse de schimb la pernele pentru corp si gravide – toate modelele

Nu lasati bebelusul nesupravegheat in preajma pernei! Fiind o perna voluminoasa, bebelusul nu o poate manevra.