Articole de presa despre un somn de calitate si perne pentru somn

O selectie de articole despre cum ar trebui sa dormim sanatos. Lista nu este nici pe departe inchisa.

Ordinea listei este aleatorie:

Motivele pentru care trei sferturi dintre români nu dorm suficient. Ce îi ţine treji

Oamenii care nu dorm suficient noaptea se gândesc prea mult la serviciu, la bani, la viața de cuplu sau la viitorul copiilor, potrivit psihologilor.


5 moduri simple in care poti scapa de durerile de spate

Durerile de spate sunt tot mai frecvente si apar din multiple cauze, indiferent de varsta. Exista cateva moduri simple in care poti scapa de durerile de spate sacaitoare. Atunci cand nici cel mai confortabil loc din casa nu ti se mai pare comod sau este un chin pentru tine sa faci chiar si o simpla intoarcere, ia masuri rapide. Fara prea mult efort, poti sa iti calmezi durerile de spate.


Somn: ce spune despre tine poziția în care dormi

Felul în care dormiți poate fi legată de dureri de spate, sforâit sau de cât de des vă treziți noaptea. Dar dezvăluie câteva lucruri și despre personalitatea noastră.


Poziţii de dormit care ameliorează diverse dureri de spate

Durerile de spate reprezintă unul dintre factorii care ne împiedică să avem un somn odihnitor. Deşi specialiştii spun că rezolvarea acestora implică şedinţe de terapie, aceştia recomandă câteva poziţii de dormit care ameliorează starea de disconfort.


Îți place să dormi pe burtă? 3 soluții pentru un somn odihnitor

Numai 16% din populație preferă să doarmă pe burtă, dar dacă te-ai obișnuit cu această poziție precis îți va fi greu să adormi folosind o altă variantă. Pune în aplicare soluțiile care te ajută să ai un somn profund în timp ce te relaxezi până dimineața.


5 lucruri fascinante care se întâmplă după ce dormi 20 de minute

Pe măsură ce înaintezi în vârstă înveți să apreciezi un pui de somn și înțelegi că fiecare interval scurt de odihnă poate deveni răsfățul suprem într-un program aglomerat. Descoperă ce se întâmplă în corpul tău după ce dormi 20 de minute.


De câte ori se schimbă lenjeria de pat

La capătul unei zile foarte lungi, senzaţia pe care ţi-o dă lenjeria de pat curată este esenţială dacă vrei să te relaxezi. Dacă, însă, nu schimbi aşternuturile în mod regulat, e ca şi cum ai dormi înconjurat de milioane de microbi.


De ce îşi lasă suedezii bebeluşii să doarmă afară, la temperaturi de -15 grade Celsius?

V-aţi lăsa bebeluşul să doarmă afară, în frig, cu ocazia odihnei de după-amiază? Pentru majoritatea părinţilor din ţările nordice, răspunsul este unul clar: sigur că da!


Durerea de spate: sfaturi pentru ameliorarea ei

Nu e deloc surprinzator ca te doare spatele cand esti insarcinata si asta din cauza cresterii uterului si schimbarii centrului de greutate al corpului, pe de o parte, iar pe de alta parte din cauza unui hormon -relaxina- care relaxeaza ligamentele de la nivelul bazinului. Durerea de spate este unul dintre cele mai frecvente simptome ale sarcinii si poate aparea devreme in sarcina si persista sau chiar inrautati pe masura ce sarcina evolueaza.


Produse recomandate de clienți
Produse de ajutor în orice casă